A vége nem sikerült …

Győri Audi ETO KC II. – Marcali VSZSE Junior 28-26 (12-14)

Győrben, a bajnokságban harmadik, és valódi juniorokból álló hazai csapat ellen a félidőben 2 góllal, és a mérkőzés során többször 4 góllal is vezetve, a végjátékban sajnos kikaptunk. Nagyon jó, szenzációs teljesítmény! Gratulálok! Egyébként maradtunk a hatodik helyen a bajnokságban!

Balogh Bea nyilatkozata:

Nem mi voltunk az esélyesek ezen a mérkőzésen. Én azt kértem a lányoktól az öltözőben, hogy felszabadultan bátran játszanak. Próbáljanak meg mindent megtenni annak érdekében, hogy minél jobb eredményt érjünk el.

Hát ugye ehhez képest az első félidőben vezettünk a bajnokságban a harmadik helyen álló hazai csapat ellen! Ami szerintem óriási meglepetés. Ezt nagyon-nagyon okos és jó játékkal sikerült elérnie a lányoknak. De állítom, hogy az egész mérkőzésre ez volt a jellemző! Mi sokkal szebben játszottunk, mint a győri csapat.

A második félidőben a Bogit (Hanusz Boglárka) már pihentetnem kellett a felnőtt mérkőzésre. Ezért őt már nem játszattam – a két junior korú játékosunk közül az egyik, a többiek serdülők! – ennek ellenére sokáig, szinte az utolsó pillanatig tudtuk tartani magunkat. Csak a legvégén tudtak fordítani, és egy időntúli szabaddobásból lett 2 gól a különbség, a hazai csapat javára.

Senkit nem akarok kiemelni, mert az egész csapatot dicséret illeti! Úgy gondolom, hogy Győrben egy ilyen eredményt, egy ilyen mérkőzésen elérni, az nagyszerű teljesítmény! Nagyon örülök a játékunknak és gratulálok a csapatomnak!