SPR 6713

Az ötödik percben még 5:1 –re vezettünk …

Kozármislenyben mérkőztek az OSB 13. fordulójában a Marcali VSZSE serdülő kézilabdás lányai tegnap este. A bajnokság 13 fordulójából, – egyszer botlottak a Tamási ellen – 12 győzelmet arató hazai csapat vezeti a tabellát. Lányaink alaposan meglepték az első helyezettet. A mérkőzés ötödik percében már 5:1-re vezettünk, és a 13 percben volt 8:8 az eredmény.

Sajnos ezután fokozatosa elléptek, és félidőben már 20:14 –re vezettek. A második félidőben 1 góllal sikerült csökkentenünk a hátrányt, de a vége 31:26 a Kozármisleny javára. Azt gondolom, hogy ha el hisszük, hogy megnyerhetjük a meccset, és kapusaink egy kicsit jobb formát fognak ki, megnyerhettük volna ezt a mérkőzést.

Balogh Bea nyilatkozata: „Ahogy kezdtünk, abban benne volt a meglepetés lehetősége. Az viszont kiderült hamar hogy a jelentős fizikális fölényben lévő házigazdák, ahogy „magukhoz tértek” onnan kezdve ők irányították a történéseket. Nagyon nehéz volt átjátszani őket, ha labdát tudtunk szerezni, akkor lerohanásból tudtunk eredményesek lenni. Egyébként „fal ellen” nagyon akadozott a támadó játékunk, a jóval erősebb játékosokkal szemben. Sajnos ezen a mérkőzésen a kapus teljesítményünk „halvány” volt… ilyen velünk eddig igazán nem is fordult elő. Talán annyit lehet pozitívumként elmondani, hogy az első félidei hat gólos különbséget tartottuk, sőt a végére öt gólra csökkentettük. Ez egy NBII felnőtt bajnokságában hetente mérkőző csapat, csupa jól képzett, idősebb lánnyal, jelentős fizikai erőfölénnyel. Azt gondolom ezt figyelembe véve nem játszottunk rosszul.”

További képek!