Beigazolódott a papírforma

Tegnap Mohácson jártak a Marcali VSZSE ifi és serdülő játékosai. Sdajnos ahogyan az várható volt mind a két csapatunk vereséget szenvedett a házigazdáinktól.

Ifi: Mohácsi TE – Marcali VSZSE 36-24 (19-12)

Szántó Angéla:

Az első félidő bizonytalansága rányomta bélyegét az egész mérkőzésre. A 12. percben 10-1-re vezetett az ellenfél. Ez a nagy különbségű vezetés abból alakult ki, hogy határozatlanok voltunk támadásban, s a Mohács lerohanásból szerezte a góljait. Ettől kezdve összekaptuk magunkat és el kezdtünk felzárkózni. Szeli is többször védett. Végig harcosan küzdöttek a lányok, mindent megtettek azért, hogy közelebb kerüljünk a Mohácshoz. A mérkőzés végén kettős emberhátrányba kerültünk, amikor az ellenfél könnyedén tudta növelni előnyét.

Gratulálok a lányoknak a hozzáállásukhoz és a bátor, “nem adom fel” játékhoz!

Góllövőink: Gaál Virág 11, Pfluger Amelita 4, Kovács Pálma 3, Kardos Janka, Megyeri Zsófia 2-2, Hennel Bora, Orsós Dzsenifer 1-1.

Serdülő: Mohácsi TE – Marcali VSZSE 28-12 (13-6)

Ezen a meccsen a Mohács a játék minden elemében jobb volt. A nagy különbségű győzelem úgy alakult ki, hogy a 2. félidőben a 18. percig 1 gólt sikerült okoznunk, utána hiába lőttünk 5 gólt, már csak faragni tudtunk a hátrányból.

Góllövőink: Németh Zsóka 5, Horváth Kinga 2, Pfluger Amelita, Kardos Janka, Zsiborács Niki, Horváth Brigi, Légrádi Emese 1-1.