Beszélgetés Balogh Beával …

Véget ért az őszi szezon, pihenőre mennek a kézlabdás lányok. Balogh Beát a Marcali VSZSE vezetőedzőjét kértem az őszi NBI/B –s szezon értékelésére. Az interjúban kitérek majd a junior csapatán kívül az U12 korosztályos gyerekcsapatára is.

Gratulálok az őszi teljesítményetekhez! Visszakerestem a bajnokság kezdetén adott interjúdat abban a hatodik, nyolcadik hely környékére vártad a csapatot. Bejött, a hetediken zártuk a szezont. Arra kérlek, értékeld a csapat teljesítményét.

A szezon elején a Szekszárddal indítottunk, utána Győrrel és a Pilisvörösvárral játszottunk idegenben.  Nagyon rosszul esett nekünk, hogy ezt a három mérkőzést egymásután elveszítettük, akkor ugye még nem tudtuk, hogy a jelenlegi listavezetőktől kaptunk ki. Szinte pontveszteség nélkül vezetik a bajnokságot. Például a Pilisvörösvár és a Szekszárd, bár a Győr már több pontot vesztett, de ők is mindenképen az élmezőnyhöz tartoznak. Szerencsére ezt követően – elsősorban a hazai meccseken  – következtek olyan mérkőzések, ahol már győzni tudtunk, de idegenben is sikerült a pontszerzés. Tovább!