Egy győzelem, egy vereség Hévízen

Magabiztosan kézilabdázott a Marcali VSzSE. Urbán Edinát nem tudták tartani a hazaiak, Bödör Szilvia átlag felett teljesített. Folyamatosan nőtt a somogyiak előnye. A 45. perben 13 – 20 volt az állás.

Nem várt befejezés következett. A Hévíz sorozatban hat gólt lőtt, amire egyetlen válasz érkezett. Az 59. percben egyenlítettek a hazaiak. A vége előtt 40 mp – el Dombóvári Dóra a 7. gólját lőtte, ezzel a Marcali nyerte a mérkőzést.

IMG 0580

Hévíz SK – Marcali VSzSE 24 – 25 ( 8 -12)
Hévíz, 100 néző, V: Kovács T., Mándli

Marcali VSzSE: Bödör – Urbán 5, Megyeri 2, Balogh P. 1, Szabadi 6, Duzsik 3, Dombóvári D. 7.Csere: Szvoboda, Kovarsszki 1, Légrádi, Pfluger, Kuti M.

IMG 0530

Játékosedző: Sziva – Balogh Piroska : A mérkőzés 45.percéig nekünk állt a zászló! 7 gólos előnyből sikerült egy 1 gólos végjátékot kihozni. Szerencsére a javunkra!

IMG 0526

Az ifi mérkőzés:

Hévízi SK – Marcali VSZSE 36-35 (20-18)

Szántó Angéla: Nehéz mérkőzésen vagyunk túl. Mind védekezésben, mind támadásban nagyon koncentráltan, összeszedetten kellett játszani. A mérkőzés 50. percéig mindig a Hévíz vezetett, volt négy is közötte.

Csapatom nem adta fel, s sikerült átvennünk a vezetést. Apró dolgokon múlt, hogy nem tudtuk kettőre növelni az előnyünket. A végjátékban a Hévíz belőtt egy hetest, amire mi nem tudtunk válaszolni, majd egy átlövés góllal megnyerték a mérkőzést.

A vereség ellenére le a kalappal az egész csapat előtt. Mindent megtettek azért, hogy győztesen hagyjuk el a pályát. Ma még kicsit bánatosak a lányok, de holnap újult erővel vetjük bele magunkat a munkába, hogy szombaton hazai pályán legyőzzük a Tamásit.

Góllövőink: Légrádi Emese 9, Kuti Melitta 8, Pfluger Amelita 7, Hennel Bora, Pusztai Lili 4-4, Borbély Bori 2, Megyeri Zsófia 1.