Egy győzelem, egy vereség szombaton

November elején volt utoljára női kézilabda bajnoki mérkőzés a Kiss László Sportcsarnokba Marcaliban. A VSZSE a Hévízi SK csapatait fogadta szombaton.

Az előírások csak zárt kapus mérkőzéseket engedtek. Ifi csapatunk ott folytatta ahol abbahagyta ősszel! Magabiztos győzelmet aratott a vendégek felett. Továbbra is hibátlanok a bajnokságban! Gratulálok!

Felnőtt csapatunk sajnos vereséget szenvedett kikaptunk. Sajnos a mérkőzés jelentős részében a bírók a vendégcsapatot támogatták… Én úgy láttam, hogy a 9 ellenünk ítélt 2 perc (3 a túloldalon) és több más bírói hiba befolyásolta a mérkőzés végeredményét.

Marcali VSZSE – Hévízi SK 25-30 (13-16)

Góllövőink: Bozsók Dóra 7; Szabadi Szimonetta 5; Duzsik Nikolett 4; Kovarszki Beáta 3; Megyeri Zsófi 2; Borbély Bori 1; Sziva-Balogh Piroska 1, Gaál Virág 1; Hennel Bora 1

Sziva-Balogh Piroska: Három hónap elteltével végre elkezdődött a bajnokság. Sajnos nem sikerült legyőzni az örökös rivális Hévízt! Keseregni nincs idő megyünk tovább! Tanulni kell a hibákból és újra felvenni a mérkőzések ritmusát!

Marcali VSZSE – Hévízi SK 37-20 (18-7)

Szántó Angéla: Három hónapja csak edzünk, de eddig még meccset nem játszottunk. Már nagyon vártuk, hogy újra pályára léphessünk. Nagy várakozással néztem a meccs elébe, hiszen nem tudtam, hogy éppen hol tartunk, ami a játékot illeti. A meccs kissé nehezen indult, de hamar magunkra találtunk, és végig vezetve nyertük meg a két pontot. Kapusaink jól védtek, a védekezésünk jól működött. Kiemelem három nyolc gólig jutó játékosunkat Amit, Borát, Mesit. Őket követi Bori 5 góllal, majd hárommal Dorka. Két gólt lőtt Zsófi, Lili, és egy góllal járult hozzá a győzelemhez Zorka. Lilla gólját vonal miatt nem adták meg a bírók, ő védekezésével, labdaszerzésével segítette a csapatot. Gratulálok a lányoknak a győzelemhez,

Képek!