Fesztivál a Csarnokban! Győzött a felnőtt csapat is! Marcali VSZSE – VKLSE Győr 34-29 (20-16)

Azonos pontszámmal, de a kilencedik helyen állt a vendégcsapat a mérkőzés kezdetén, most biztosan helyet cseréltünk. Fontos győzelem ez a mai.

A meccs 20. másodpercében lesérült a Bea (Balogh Beatrix), és hogy a további rossz előjeleket említsem … ma reggelre a Piroska is megbetegedett (Balogh Piroska). Rossz előjelekkel indult a meccs, de szerencsére annál szebb befejezése lett. Visszatérve a Bea sérülésére, azóta megröntgenezték a bokáját, szerencsére nincs eltörve.

Az értékelést, mindjárt olvashatják Bea nyilatkozatában, de előtte néhány szót engedjenek meg nekem a szurkolótáborról. Már a múltkor is nagy segítség volt a focisták „béközepe”, és most is lankadatlanul űzték, hajtották a csapatunkat! Nem egy holtponton ők segítették át a lányokat … köszönet érte! Arra kért a Bea a mérkőzést követően, hogy írjam meg ezt, aminek örömmel eleget tettem!

Balogh Bea nyilatkozata:

A VKLSE ellen az elmúlt szezonban, idegenben és itthon is tudtunk győzni. Ezért én mindenképen azt vártam a csapattól, hogy győzünk ma. Aztán a mérkőzéskezdetére a Piri is és én is kiestünk a játékból.

Úgy gondolom, minden dicséretet megilleti a csapatot, mert nagyon okosan küzdöttek. Az első félidőben elég jelentős előnyt is tudtunk szerezni, ami a félidőben is megmaradt. Négygólos előnnyel tudtunk fordulni.

A második félidőre is az volt a jellemző, hogy kiválóan védekeztünk, a kapus teljesítmény olyan volt, hogy lehetett számítani a Szilóra, (Bödör Szilvia) nagyon jól védett.

A csapat együttvéve kiválóan működött! Hét ember játszotta végig a meccset! Le a kalappal előttük! És amikor kétszer feljött az ellenfél döntetlenre, akkor a mi csapatunk még mindig tudott hozzátenni … lehajrázták ezeket a jóval fiatalabb lányokat!

Nagyon nehéz kiemelnem ebből a csodálatos csapatteljesítményből bárkit, de mégis meg kell említenem a Dudit (Gácser Klaudia), a Karolát (Klász Karola) a Szilót és a Bogit (Hanusz Boglárka) de említenem kell a Bernit (Tanai Bernadett) a Manyit (Balogh Margit) és hát persze Médzsört (Major Andrea) és ezzel meg is van az a hét ember, aki végig küzdötte, hajtotta ezt a meccset! Nagyon örülök az eredménynek! Fontos győzelem volt!

További képek!