Fölényes győzelem! Marcali VSZSE – Rinyamenti KC OSB kézilabda: 28-18 (11-9)

Ma délután játszotta le az Országos Serdülő Bajnokságban a Marcali VSZSE serdülő csapata, a 11. fordulóban a Nagyatád elleni mérkőzését. Csapatunk az általam eddig látott legjobb játékkal, győzte le a tabellán előtte álló Rinyamenti KC csapatát. Visszavágtunk a második fordulóban elszenvedett súlyos idegenbeli vereségért. Hozzáteszem akkor még nagyon az „út elején” járt Szántó Angéla csapata. Gratulálok lányok!

Szántó Angéla nyilatkozata:

Ebben a szezonban ahányszor a Nagyatáddal játszottunk, mindig alulmaradtunk. Ez vonatkozik az ERIMA Országos Gyermekbajnokságra, vagy az Országos Serdülő Bajnokságra.

Arra készültünk, hogy visszavágunk. Az eltelt időben sokat fejlődtek a lányok, mint támadásban, mint védekezésben. Az volt az elképzelésünk, hogy a jó védekezésből szerzett labdákkal, gyorsaságunkat kihasználva lerohanjuk az ellenfelünket.

Ez sajnos az első félidő elején nem igazán sikerült, és volt egy időszak, amikor az Atád vezetett két góllal. Szerencsére a lányok most megfontoltak voltak, nem kezdte el kapkodni. Az időkérés után, meg tudtuk fordítani az eredményt, és a félidő végén már mi vezettünk két góllal.

A második félidőben védekezést váltottunk, az 5+1 ről áttértünk a hatos falra, és ezzel már sokkal eredményesebb lett a játékunk, és sorra tudtuk a lerohanás gólokat értékesíteni.

Ezen a mérkőzésen a lányok már agresszívebben támadtak, lendületesebben és gólra törőbben játszottak, mint az eddigi mérkőzéseink során.

Dicséret illet mindenkit, aki a pályára lépett, mert nagyszerűen játszottak.

Kiemelném a Dórának (Dombóvári Dóra) a kilenc gólját, Virág (Gergő Virág) hat gólját. Nagyon elégedett voltam a Mira (Horváth Mirella) a Szofi (Jancsek Zsófia) a Gréta (Preisendörfer Gréta) és a Tita (Gerencsér Titanilla) valamint a Meme (Dudás Emese) teljesítményével.

További képek!