SPR 3073

Fontos győzelem!

Nagyon nagy meccset, igazi sport csemegét láthattak tegnap este azok a szurkolók, akik kilátogattak a Marcali VSZSE – Siófok KC NBI/B –s női kézilabda mérkőzésre a Városi Sportcsarnokba. Az eredmény: 34:29 (18:16). Száraz számoknak tűnnek, pedig ezek a számok annak a nagyszerű teljesítménynek a kifejezői, amit a lányok tegnap nekünk megmutattak.

Nehéz helyzetben van, volt és lesz csapatunk a tavasz folyamán. Nagyszerű sok harcot megjárt idősebb játékosok, korábban mellőzött, most bizalmat kapott és azzal élni tudó, a játékot már abbahagyó és a csapatért újrakezdő, és több nagyon fiatal lány, akik alkotják ezt a nagyszerű CSAPATOT! Most tavasszal a Mohács és a Vasas ellen is látható volt, hogy van CSAPATUNK! Akkor nem sikerült, most igen. Gratulálok!

Balogh Bea nyilatkozata: „Nagyon boldog vagyok, és nagyon örülök! A legjobban annak, hogy ezt a fajta védekezést, amit most csináltuk a 3-2-1 et, egy egész mérkőzésen keresztül tudtuk csinálni … Mi ezt annak idején nagyon sokat játszottuk Dunaújvárosban, de mi akkor évekig készültünk erre! Ehhez rengeteg koncentráció és erő kell! Én nagyon büszke vagyok a csapatunkra, hogy ezt végig bírták! Mindenki, kivétel nélkül mindenki, dicséretet érdemel! Köszönjük a szurkolást!”

További képek!