kezilabda

Góna-Lenti – Marcali VSZSE OSB 22-22 (12-6)

Megkezdődött a serdülő kézilabdás lányoknak az OSB – alsóház 5-8. helyért a rájátszás. Csoportunkban a Szekszárd, a Nagyatád és a Lenti van. Mindenki játszik oda-vissza mindenkivel, a helyezésekért. Mi ma a Lentivel kezdtünk és egy pontot szereztünk.

Szántó Angéla értékelése:

Az első félidei védekezésünk nagyon gyenge volt, és támadásban sem jeleskedtünk, ezért tudott a félidő végére hatgólos előnyt szerezni a Lenti.

A második félidőre feljavult a védekezésünk, sok labdát szereztünk és gyors indításokkal gólokat tudtunk szerezni. Nagyon jól védett a kapuban az Adri (Bódis Adrienn). A második félidő közepére sikerült fordítanunk az eredményen. Ekkor kettős emberhátrányba kerültünk és így tudott a Lenti ismét vezetést szerezni. De nem adtuk fel és az utolsó percben lőtt góllal kiegyenlítettünk.

A csapat dicséretet érdemel a második félidei teljesítményéért, nagyon harcosak voltunk és keményen védekeztünk. Külön dicséret illeti a kispadunkat akik együtt éltek a játékkal és fantasztikusan bíztatták a csapatot.

A Meme (Dudás Emese) lőtt 10 gólt, a Gréta (Preisendörfer Gréta) hatot, a Mira (Horváth Mirella) és a Kinga (Sárvári Kinga) 2-2 gólt, 1-1 góllal járult hozzá az eredményhez a Szofi (Jancsek Zsófi) és a Regi (Kővári Regina)