Győztek a kézisek!

Tökölre látogattak a Marcali VSZSE kézilabdás lányai és „udvariatlan” vendégként mind a két csapatunk legyőzte a házigazdákat! Tököl KSK – Marcali VSZSE 27 – 38 (13 – 20) Felnőtt csapatunk a győzelmével a 22. forduló után a negyedik helyen áll! A junior is győzött és megerősítette a hatodik helyét! Tököl KSK – Marcali VSZSE 26 – 28. A mögötte lévő két csapat már 23 mérkőzést játszott mégis a mi lányaink a hatodikak! Gratulálok!

Balogh Bea nyilatkozata:

A mérkőzés előtt úgy gondoltam, hogy a mienk lesz a két pont. A várakozásom beigazolódott. Nem okozott igazán nagy nehézséget a Tököl legyőzése, mondhatom nyugodtan, hogy végig mi uraltuk a mérkőzést. A félidőben 20-13 arányban vezettünk és a 27-38 –as végeredményt úgy sikerült elérnünk, hogy tudtam játszatni a fiatalokat. Bárczi Kata és Kuti Bettina is meglőtte az első NBI –es gólját, ami nagyon nagydolog! A Betti is és a Brigi is (Mezőfi Brigitta) többnyire a védekezésben, de többet játszottak, mint korábban. Tudtam most a Bors Krisztit is játszatni. A Bogi (Hanusz Boglárka) hét gólt lőtt és nagyon ügyesen játszott! Mondhatom, hogy a végjátékban most a fiatalok is szerepet tudtak kapni, és megállták a helyüket. Ez egy jó kismérkőzés volt! Az egész csapat odatette magát!

Ősszel a junior mérkőzést elvesztettük hazai pályán. Ezért kevésbé voltunk magabiztosak a két pont megszerzésében. Jól kezdtük a mérkőzést, a 14 perctől már három góllal vezettünk. A Bogit végig fogták, ami igazából nekünk nem volt baj, mert hát ő végigjátszotta felnőtt mérkőzést, ráfért egy kis pihenés .

A legfontosabb az volt a mérkőzésen, hogy jól védekeztünk és a megszerzett labdákat többnyire értékesítettük. A támadó játékunk azért egy kicsit akadozott időnként.

Mindenki szerephez jutott, az Anettet (Sárfi Anett) nem játszattam, mert válla nem volt rendben – még Pécsen megsérült – és nem akartam terhelni.

Rajta kívül mindenki játszott, és egy nagy hajrában 28-26 ra de győztünk! Volt a mérkőzés során 23-18 is, egy kicsit feljöttek ránk, de megoldottuk a végjátékot.

Ez egy nagyon jó eredmény, és nagyon örülök neki, hogy győzni tudtunk! Mindenki jól szerepelt, azokat is dicséret illeti, akik máskor egy kicsit kevesebbet szerepeltek!