Harmadik helyen a VSZSE felnőtt csapata

A tegnap esti győzelmével városunk női kézilabda csapata az 5. fordulót követően – függetlenül a mai eredményektől – a harmadik helyen áll. Gratulálok!

capture 20191020 055206

Marcali VSZSE – Tamási KC női NB2 kézilabda 36-27 (13-14)

Góllövőink: Dombóvári Dóra 9; Urbán Edina 9; Gaál Virág 7; Szabadi Szimonetta 4; Sziva-Balogh Piroska 4; Duzsik Nikolett 2, Kovarszki Beatrix 1.

Sziva-Balogh Piroska: A tegnapi mérkőzéssel egy hármas blokkon vagyunk túl. Három egyforma stílusban játszó csapatot győztünk le zsinórban. Egy nyögvenyelős 40 perc után sikerült felülkerekedni az ellenfelünkön. A védekezés javulásával, lerohanásból szerzett góloknak köszönhetően megnyugtató előnyre tettünk szert. Kiemelném Gaál Virág teljesítményét. Örülök, hogy fiatal kapusunk Szvoboda Szelina felnőtt a feladathoz. Most nehezebb más stílusban játszó ellenfelek következnek! Köszönjük a közönség biztatását!

Következik október 27. -én vasárnap a Veszprém Pannon SE! Hajrá VSZSE!

Az ifi csapatunk is harmadik ebben a pillanatban a győzelmét követően, de a mai mérkőzések előrevetítik, hogy nem tud a fordulót követően a dobogó harmadik fokán szerepelni. De nem is baj! Egyrészt messze még a vége az őszi szezonnak, másrészt a fiatal csapatunknak a negyedik hely is jó eredmény a bajnokság elején. Sok változás volt a csapatban, kell még idő az összeszokásra. De a tegnapi mérkőzést látva, úgy vélem nagyon jó úton jár Szántó Angéla csapata! Gratulálok a tegnapihoz és sok sikert a Veszprém ellen! Hajrá VSZSE!

Szántó Angéla: A lányok nagyszerű munkát végeztek az egész mérkőzésen. A kapott gólok száma tükrözi a jó védekezést és kapusaink jó teljesítményét. A mai mérkőzésen úgy játszottunk, hogy esélyt sem adtunk ellenfelünknek. Gratulálok a lányoknak a győzelemhez!

Góllövőink: Légrádi Emese 6, Kisgyura Száva 5, Megyeri Zsófia, Pusztai Lili 4-4, Hennel Bora, Pfluger Amelita, Skellecz Dorka 2-2, Palacskó Zorka, Kuti Melitta, Borbély Bori, Zsiborács Nikolett, Fekete Luca 1-1.

Tovább!