Tegnap a kézilabda LU19 III. osztály- F csoportjában a 13. fordulót játszották le Hévízen a marcali lányok.

Szántó Angéla: Pénteken arra törekedtünk, hogy a múlt heti játékunkhoz képest fejlődjünk mind támadásban, mind védekezésben. S természetesen szorosabb meccset akartunk játszani a Hévízzel, mint az ősszel. Többé-kevésbé sikerült megvalósítani a céljainkat.

Támadásban jóval eredményesebbek voltunk, azonban a védekezésünk még nem az igazi. Nem szoktam a bírókkal foglalkozni, de a mai meccs során nem voltak a helyzet magaslatán. Rendszerint akkor tévedtek a mi kárunkra, amikor fel tudtunk volna zárkózni, illetve fordítani tudtunk volna az eredményen.

Na, de inkább foglalkozzunk a mi csapatunkkal. Ki kell emelnem Mesi gólerős játékát, Hanna első félidei teljesítményét. Zorka és Szonja a gólok előkészítésében jeleskedett, Száva hol szélen, hol kettesből volt eredményes. Dorka átlövés góljai, illetve gólpasszai is bizakodásra adnak okot. Lilla pedig a falban segítette a csapatot.

Kiara egy-egy védéssel vetette észre magát, Nóri is igyekezett hasznos tagja lenni a csapatnak. A többiek - Emese, Bianka, Dominika, Sári és Buzás Hanna a kispadról bíztatták, segítették a pályán lévőket.

Csapatom nagyot küzdött, büszke vagyok rájuk!

Góllövőink: Légrádi Emese 15, KIsgyura Száva 7, Skellecz Dorka 4, Szilágyi Lilla, Palacskó Zorka 2.