Hagyományoknak megfelelően márciusban került megrendezésre az Egyéni Diák Sakkolimpia Bajnokság. Balatonlellén 120 diák ült asztalhoz. Az érmeken okleveleken kívül a legjobbak az országos döntőn való indulás jogát is kiérdemelték.

Kéthelyre három arany egy ezüst és három bronzérem került. Bajnokok lettek Császár Anett, Császár András és Takács Dominik. Tamás Zsófia ezüstérmet nyert. Verbovszki Maja, Takács Soma és Weihrauch Samuel pedig bronzéremmel térhettek haza. Anett és Dominik 100 % teljesítménnyel nyertek. Császár András fél pontot hullajtott el, de az utolsó fordulóban már biztos elsőként ülhetett a táblához. Weihrauch Samuel nincs még egy éve hogy sakkozik, igy szép eredmény a 21 fős mezőnyben elért bronzérme. Takács Soma rájátszásban tudta kiharcolni a bronzérmet.

Azonos hármas holtverseny alakult ki, amit snellversennyel döntőtek el. Kéthelyi sakkszakkör tagjai közül Váradi Boglárka és Dombi Mathias negyedik helyezett oklevelet vihettek haza. A második korcsoportban volt a legnépesebb mezőny 23 fővel. Nemes Oliver 3,5 pontja a tizenkettedik helyre volt elég, ami nem rossz eredmény tekintettel arra hogy nem régóta versenyez.