Két döntetlen

Vasárnap Pilisvörösváron vendégszerepeltek a Marcali VSZSE serdülő és ifjúsági női kézilabda csapatai. Mind a két korosztályunk hatalmas csatában elhozta az egy pontot a vendéglátóktól! Gratulálok!

Pilisvörösvári KSK – Marcali VSzSE Női Serdülő II. osztály18-18 (9-9)

Szántó Angéla:

A mérkőzés elején jól játszottunk, tetszetős gólokat értünk el, a kapott gólok ellenére a védekezésünk még nem állt össze. Szerencsére Vikinek sikerült lövéseket hárítani. A második félidőt is jól kezdtük, de az ellenfelünk, kihasználva hibáinkat, átvette a vezetést a félidő közepén. Ekkor időt kértem és megbeszéltük, hogy türelmes, pontos és kemény játékkal visszavesszük a vezetést, ami sikerült is. Sajnos két góllal nem tudtunk elmenni az ellenféltől, és a végén ki tudtak egyenlíteni. Az egész csapat nagyot küzdött, a múlt heti játékunkat minden téren felülmúltuk.

Büszke vagyok a lányokra, hogy a múlt heti játék után összekapták magukat, és megmutattuk mire is vagyunk képesek!

Góllövőink: Hennel Bora 6, Horváth Kinga 5, Orsós Dzsenifer 4, Borbély Bori 2, Pfluger Amelita 1.

Pilisvörösvári KSK – Marcali VSZSE Női Ifjúsági II. osztály 17-17 (9-10)

Balogh Piroska:

Ellenfelünk ugyanannyi pontal szerepel a tabellán mint mi. Ezért nagyon bizakodtunk a vasárnapi mérkőzés sikerében.Végig fej fej mellett haladtak a csapatok, óriási küzdelem jellemezte a mérkőzést! Sok szép megoldás mellett, hiba is csúszott a gépezetbe! Nagyon izgalmas végjátékban végül döntetlen született. Kiemelném Szvoboda Szelina és Németh Zsóka teljesítményét. De dícséret illeti a csapatot a küzdenitudásért!

FACEBOOK
TWITTER