Két vereség Kozármislenyben

A Marcali VSZSE U13 korosztályos leány kézilabdacsapata az Országos Gyermekbajnokság soros fordulójában, Kozármislenyben mérkőzött. Sajnos kikaptak mind a két mérkőzésükön.

 

Gergely Lívia értékelése:

 

Marcali VSZSE – Mohácsi TE: 16 – 28 (6-13)

 

Kikaptunk Mohács ellen nagyon nehezen és kevésszer jutottunk el lövőhelyzetig amiket az első félidőben alig sikerült értékesíteni. Aminek örültem hogy a 16 lőtt gólunkon 10 játékosom osztozott. Védekezésben magassági fölényben volt az ellenfél amit a mérkőzés folyamán ki is tudtak használni. Bízom benne, hogy elérünk egyszer majd oda, hogy azt látom a pályán tétmérkőzésen amit a lányok edzésen képesek megcsinálni.

 

Vonyarcvashegy SE – Marcali VSZSE: 21-11 (12-5)

 

Az első félidő 12. Percéig voltunk egy súlycsoportban. A kötelező sorcsere után nem tudtuk sem védekezésben sem támadásban azt nyújtani ami ahhoz kellett volna hogy legalább 1 pontot tudjunk szerezni. 4-4es állás után kaptunk egyhuzamban 8 gólt és ezt nem tudtuk csökkenteni huzamosabb ideig. A védekezéssel túl nagy problémáink nem voltak, de a támadással igen. Körülbelül 50 kapura lövésből 11et értékesítettük ami nem mondható sikeresnek. Nem tudom kinek a szemszögéből jobb ez, mi lőttük a kapusba vagy az ellenfél kapusa remekelt a kapuba. Az eredményen ez nem változtat. 11 góllal lehetetlen nyerni ebben a mezőnyben.

 

Mégis van 2 pozitív dolog, a küzdeni akarás ami reggel nem volt és a kapusteljesítmény. Vikinek végre sikerült megfogni 3 hetest, védett ziccereket is, de nem tudott segíteni sajnos a csapatnak így sem. Azt mondtam a lányoknak, hogy a mai napról ezt a két dolgot kell zsebre tenni és magunkkal cipelni május végéig a többiből annyit tanulni amennyit csak lehet.