Két vereség Pécsen

Tegnap Pécsen jártak a marcali kézilabdás lányok. Sajnos a felnőtt és az ifi csapat is kikapott. Ez volt a bajnokságban az utolsó forduló. A 7. helyen végzünk, ha csak a Boglár le nem győzi a bajnokságban csak 2 pontot vesztő Kozármislenyt. Az ifi már matematikailag is 7. helyen zár. Ma lesz záró bankett a lányoknak. Hamarosan megkeresem Szíva-Balogh Piroskát és Szántó Angélát az értékelésre.

PEAC – Marcali VSZSE női NB2 40:33 (21:14)

Góllövőink: Szabadi Szimonetta 8; Dombóvári Dóra 6; Duzsik Nikolett 5, Gaál Virág 5; Urbán Edina 5; Szíva-Balogh Piroska 4.

PEAC – Marcali VSZSE ifi 40-25 (24-7)

Szántó Angéla: A szezon utolsó mérkőzését játszottuk. A sors fintora, hogy a veretlenül első Pécs otthonába utaztunk. Ősszel szoros meccset tudtunk játszani, most csak a második félidőben játszottunk elfogadhatóan. Számtalan kapufát lőttünk, sok helyzetet hagytunk ki, s ez megbosszulta magát. Mesi, a sérülése miatt, több hét után lépett újra pályára, s főleg támadó játékával vetette észre magát. A második félidőben láttam azt, hogy kezd visszatérni a csapat a pályára. Ez valamelyest tudta feledtetni az első félidei játékot.

Góllövőink: Gaál Virág 7, Légrádi Emese 6, Pfluger Amelita 4, Borbély Lili 3, Kisgyura Száva 2, Németh Zsóka, Horváth Brigitta, Kuti Melitta 1-1.