Két vereség Siófokon

Tegnap Siófokon járt a Marcali VSzSE és sajnos vereséget szenvedett a vendéglátóktól. A vendéglátók az ifiben és a felnőttben is a tabellán előttünk állnak, mondhatjuk papírforma győzelem született. Csapataink megőrizték a vereség ellenére a bajnokságban a 7. helyet. Következik 20.-án szombaton az utolsó hazai meccsünk a Tamási ellen.

Szántó Angéla: Nehéz bármit is mondani a mai mérkőzésről, ugyanis a nagy különbségű vereség ellenére nem volt olyan katasztrofális a helyzet. A Siófok a támadásban elkövetett hibáinkat gyors indítás gólokkal büntette, így alakult ki a végeredmény. 26 gólt lőttünk, ami idegenben, a 3. helyezett otthonában, jó teljesítménynek számít.

Zsófi játéka mind támadásban (9 gól), mind védekezésben kiemelkedő volt. Góllövésben jeleskedett még Zsóka (7 gól) és Kinga (5 gól), aki egyik gólját úgy szerezte, hogy a saját kilencesünkről eldobott labdát az üres kapuba juttatta. Szeli jól védett, s emellett kiemelem Száva labdaszerzéseit, amikből rendre gólt tudtunk lőni.

Azt gondolom, hogy túlságosan tiszteltük az ellenfelünket, s a mai napon nem tudtuk azt a teljesítményt nyújtani, amit az utóbbi hetekben.

Szíva-Balogh Piroska: Szinte az egész mérkőzésen vezettünk, de sajnos az utolsó 10 percben kimaradtak a helyzeteink. A hazai csapatnak a végjátékban pedig minden sikerült. Jön a Tamási szombaton, győznünk kell!

Képek: Kerner Krisztina

Tovább!