Két vereség szombaton …

Az elmúlt szezonban még az NBI/b -ben szerepelő Szekszárdi Fekete Gólyák Kézilabda Club volt a Marcali VSZSE felnőtt női kézilabda csapatának vendéglátója tegnap este.

Az NB2 -es bajnokságot jelenleg vezető hazai csapat súlyos vereséget mért csapatunkra. Szekszárdi FGKC – Marcali VSZSE 41-18 (22-8) A mérkőzés jegyzőkönyve.

Ifi csapatunk Tolnán vendégszerepelt, botrányos játékvezetés mellett és vereséget szenvedett. A mérkőzés jegyzőkönyve.


Szántó Angéla: A mérkőzés kezdete előtt 2 perccel tudtuk meg, hogy három játékosunk, Németh Zsóka, Novák Viktória és Szabó Kiara nem játszhat, mert a negatív antigén tesztjüket nem fogadták el a bírók.

Sokként ért bennünket a hír, ami teljes egészében rányomta a bélyegét az egész meccsre. Így kilenc hadra fogható játékosunk maradt, mivel Mesi sérülten jött velünk, s csak a büntetőket lőtte.

Kilenc kiállításunk volt a meccsen, volt, hogy éppen hogy kiegészültünk, máris újra valaki a kispadra kényszerült. Fizikailag és mentálisan is nagyon megterhelő találkozón vagyunk túl.

Sajnálom a játékosaimat, akik ma rajtuk kívülálló okok miatt voltak kénytelenek elszenvedni ezt a vereséget. Küzdöttünk, próbáltunk mindent megtenni a győzelemért, de a körülményekkel nem tudtunk megbirkózni.

Tolna KC – Marcali VSZSE 30-26 (15-11)

Góllövőink: Kisgyura Száva 8, Skellecz Dorka 5, Hennel Bora 4, Légrádi Emese, Palacskó Zorka 3-3, Szabó Emese 2, Szilágyi Lilla 1.