Kettős győzelem Győrben … Balogh Bea értékelése

 

Nagyszerű kettős győzelemmel kezdte a bajnoki szezont a Marcali VSZSE, győztek a felnőttek is és a juniorok is. Telefonon kerestem Balogh Beát és arra kértem értékeljen.

A Felnőtt csapat nagyszerűen kezdett, az első félidőben már 10 góllal vezettünk, ez úgy gondolom, önmagáért beszél. Jól védekeztünk lerohanásból, és közvetlen indításból voltunk eredményesek. De felállt fal ellen is eredményesek voltunk. A kapuban Sziló (Bödör Szilvia) nagyon jól védett.

A második félidőben azért már több hibát vétettünk, becsúsztak a figyelmetlenségek, de azért nagyrészt tudtuk tartani a megszerzett előnyünket, csökkent ugyan az előny, de nyolcgólos győzelemmel zártunk. Mi irányítottuk a mérkőzést. Lehetősége volt a játéra a fiatalok közül a Larának (Szecsődi Laura), a kezdeti megilletődöttség után ügyesen játszott. A Kuti Betti pedig kimondottan jól játszott, ő több lehetőséget kapott, bátrabb volt, több labdát szerzett. VKL SE Győr – Marcali VSZSE 30 – 38 (12:22)

A junior eléggé „álmosan” kezdett, volt egy 6:1 –es vezetése a hazai csapatnak, és hát innen fordítottunk. Szép lassan feljöttünk, és a végén a junior is nyolc góllal nyert a Győr ellen. Az elején eléggé halványan védekeztünk, a támadó játékunk sem működött. Védekezést váltottunk, kijöttünk egy nyitott védekezésre. Rákényszerítettük az ellenfelünket a sok mozgásra, a hibára. És ebből rendszeresen labdát szereztünk, és gólokat tudtunk dobni. A Telkes Rebeka a kapuban nagyon ügyes volt, a Dodó kezdett, a Rebeka váltotta és Ő fejezte be a meccset. A második félidő már egyértelműen a mienk volt. NBI/B női junior – VKL SE Győr – Marcali VSZSE 28 – 36 (17 – 20)

Szeptember 14 –én a Pénzügyőrt fogadjuk a Csarnokban. Várjuk a szurkolóinkat!

Gratulálok! Hajrá Marcali!