Kezdődnek a kézis edzőtáborok …

Hétfőn kezdték el a felkészülést a harmadik korcsoportos (1999-2000) lányok a Noszlopy Iskolában, Pék Evelin vezetésével. A korosztály tavasszal Városunk kézilabda történetében először, a Diákolimpia Országos döntőjében a hatodik helyezést szerezte meg. Helyezésük a marcali kézilabda utánpótlás eddigi legjobb eredménye volt. Abból a csapatból „kiöregedtek” az 1998 –ban született lányok – ők hétfőn már a serdülő csapattal kezdik meg a felkészülést – ezért Pék Evelinnek újra kell alkotnia csapatát.

21 lány kezdte el a felkészülést a szezonra, a képek a mai edzésen készültek. A keret: Al Banna Nibal, Borbély Lili, Bódis Adrien, Budai Loretta, Gaál Milla, Gerencsér Titanilla, Jáger Lúcia, Kesztyűs Loretta, Király Lilla, Koronczay Eszter, Kővári Regina, Lengyel Médea, Magyar Kornélia, Németh Zsófia, Percze Virág, Rigó Jennifer, Sárvári Kinga, Sallai Bonita, Szabó Réka, Varga Sára, Vimmer Vivien.

Az elmúlt tanévi harmadik korosztályos csapat még egyszer utoljára, kiegészülve az „öregekkel” részt vesz augusztus 19-21 között Fonyód-ligeten megrendezésre kerülő nemzetközi Balaton Kupán. További képek!