Kézilabda Gyermekbajnokság OGYB LU15 terület – IV. Felsőház

Tudtuk, hogy nehéz lesz. Bravúros teljesítménnyel jutott a Marcali VSZSE U15 -ös leány csapata a Gyermekbajnokság Dunántúli csoportjának felsőházi rájátszásába.

Ma a Kiss László Sportcsarnokban két mérkőzést játszott csapatunk. Délelőtt a Szombathelyi KKA volt az ellenfelünk és 36-15 (15-7) arányban kaptunk ki. (jkv!)

Délután a Répcelak SE ellen mérkőztünk. Az első félidőt elvesztettük 4 góllal, a második félidő közepére ledolgozták a lányok a hátrányt, kiegyenlítettek. Aztán a Répcelak újra megszerezte a vezetést, ismét néggyel vezettek. Ismét feljöttünk egyre… és sajnos a vége nem sikerült. Marcali Város Szabadidő Sportegyesület – Répcelaki SE 16-19 (7-11) (jkv!) Legalább egy döntetlent megérdemeltünk volna! Gratulálok!

Péterné Senoha Viktória: Megkezdtük szereplésünket a Felsőházban. Ebben a mezőnyben erős csapatokkal kell szembenéznünk.

A mai két ellenfelünk: a Szombathely és a Répcelak csapata, a másik csoport első és második helyezettjei.

Az eredmények ellenére ma nagyot küzdöttünk. A lányok kitartása, és győzni akarása példaértékű volt. Nagyon büszke vagyok rájuk, hogy az utolsó pillanatig harcoltak.

A második mérkőzésen talán túlságosan is akarták a győzelmet, így kialakult néhány átgondolatlan helyzet, ezzel esélyt adva a Répcelak csapatának.

Azt gondolom, hogy 2 pontot, de legalább egyet bezsebelhettünk volna, ez nem sikerült, de nem csüggedünk el. Lelkesen dolgozunk tovább, és nagy reményekkel állunk a következő megpróbáltatások elé.

Március 27-én Lentibe utazunk, ahol a Góna SZKKE és a KK Ajka csapatai ellen lépünk pályára.