Kézilabda LU11, 3. forduló Lentiben

2022. április 10-én került megrendezésre a kézilabda Országos Gyerekbajnokság LU11-VI. korcsoport (Somogy, Veszprém, Zala) tavaszi bajnokság 3. fordulója Lentiben, az Arany János Általános Iskola Sportcsarnokában.

A Marcali VSZSE csapata ismét két mérkőzést játszott. Az első mérkőzésen Nagykanizsa Tungsram a második mérkőzésen Siófok KTC volt az ellenfél. A Nagykanizsa elleni mérkőzésen az első félidő szoros eredményt hozott, de a második játékrészben kis figyelmetlenségek miatt az ellenfél pár gólos előnyt szerzett és ezt a játék végéig tudta tartani. A második meccs Siófok ellen már jóval szorosabbra sikeredett, bár hivatalosan ebben a korosztályban még nem rögzítik az eredményeket.

Csapatunk nyolc mezőnyjátékossal és egy kapussal érkezett Lentibe. A lányok két cserejátékossal játszották végig a meccseket, ezért hatalmas küzdeni akarásról tettek tanúbizonyságot és helyt álltak a mérkőzéseken. Mindenképp meg kell említeni Kovács Csilla kiemelkedő kapusteljesítményét.

Csapat tagjai: András Alíz, Babina Mirabell, Guzsvinecz Dorka Linda, Katona Kincső, Kovács Csilla (K), Ledniczki Panna, Schrenk Viola, Szorcsik Zsófia, Weinhoffer Hanna

Edző: Horváth Zoltán