Kézilabdatorna Nagyatádon …

Nagyatádon járt a felnőtt kézilabda csapatunk egy felkészülési tornán. Reggel a házigazda csapatával kezdtünk és sajnos … kikaptunk. Dobtunk 8 kapufát, kihagytunk 7 métereseket …. és még aludtunk. A nap végén a Nagyatád együttese vette át a győztesnek járó kupát – gratulálok! – ennek ellenére állítom, hogy ha ezt a mérkőzést nem reggel 9 kor játsszuk megnyertük volna. Nagyatád – Marcali 25-21 (15-9)

Nem nekünk való a korai kezdés. Annál jobbak voltunk a Siófok ellen! Nagyszerű meccsen győztünk! Teljesen megérdemelten! Jó meccset láthattam, nagyon bíztató a csapat állapota a bajnokság kezdete előtt! A csapat egységes volt, többeket említhetnék név szerint is, de úgy gondolom ez a csapat – és edzője – közös sikere! A váratlanul elvesztett mérkőzést követően talpra álltak, és megérdemelten legyőzték a kiváló fizikai adottságokkal rendelkező Siófokot. Marcali – Siófok 32-24 (16-10). Következett a Tamási. Balogh Bea a kezdőcsapat több meghatározó játékosát a padon ültette, a fiatalok kaptak esélyt, és nem okoztak csalódást! Marcali – Tamási 30-24 (14-12) Gratulálok! További képek!

Résztvevő csapatok: Tamási KC (NBII. Dél-Nyugat), Marcali VSZSE (NBI/B Nyugat), Rinyamenti KC Nagyatád (NBII. Dél-Nyugat), Siófok-Galerius Fürdő II. (NBI/B Nyugat)

 

Eredmények: Rinyamenti KC – Marcali VSZSE 25:21; Tamási KC – Siófok- Galerius Fürdő II. 22:32; Rinyamenti KC – Tamási KC 32:23; Siófok- Galerius Fürdő II. – Marcali VSZSE 24:32; Marcali VSZSE- Tamási KC 30:21; Siófok- Galerius Fürdő II.– Rinyamenti KC 20:29

 

Végeredmény: 1. Rinyamenti KC; 2. Marcali VSZSE; 3. Siófok- Galerius Fürdő II.; 4. Tamási KC

 

Legjobb kapus: Pécsi Timea (Rinyamenti KC)

 

Legjobb játékos: Pék Petra (Marcali VSZSE)

 

Gólkirály: Varga Nikolett (Siófok)