Kikapott a serdülő kézilabda csapatunk Nagyatádon ..

Az Országos Serdülő Bajnokság mai fordulójában nyolcgólos vereséget szenvedtünk a Nagyatádtól. Sajnos ezzel az ötödik helyünk elúszott a bajnokság végére … hacsak valami csoda nem történik. Rinyamenti KC – Marcali VSZSE 23-15 (11-6)

Szántó Angéla nyilatkozata:

A mérkőzés elején a megbeszéltek szerint játszottak a lányok, a 16. percig jól tartottuk magunkat. Utána sajnos volt egy gólszünetünk … nyolc percig nem dobtunk gólt, viszont kaptunk ötöt. A félidőben öt góllal vezetett a házigazdánk.

A szünetben megbeszéltük a hibáinkat, és arra készültünk, hogy felzárkózunk és megfordítsuk a mérkőzést. Sajnos folytattuk ahogy abbahagytuk, kaptunk még három gólt. Akkor összeszedtük magunkat és átvettük az irányítást és fel tudtunk zárkózni háromra. Az ellenfelünk időt kért és sikerült rendezni a soraikat, mi megint gólképtelenek voltunk és kaptunk zsinórban hat gólt … Ezzel megpecsételtük a mérkőzésnek a sorsát.

Ma a Nagyatád jobban teljesített, mint mi mert amit ők tudnak azt gólra váltották, mi sajnos nem tudtuk hozni azt amit tudunk, és amire készültünk. Ezt a csapatot 29-18 arányban legyőztük a legutóbb itthon két hónapja …

Egyedül a Dombóvári Dóra 7 gólja a dicséretes. Tovább!