Kikaptunk a Mohácstól …

Lerobbant a Mohács serdülő kézilabdásait szállító busz ezért a kiírt 11 helyett délben kezdődött az Országos Serdülő Bajnokság 6. fordulójában a Marcali VSZSE – Mohács TE mérkőzés. A Mohács volt az esélyesebb és élt is a tudásával. 6 gólos vereséget szenvedtünk a bajnokságban eddig hibátlan teljesítményt nyújtó vendégcsapattól. Marcali VSZSE – Mohács TE 24-30 (7-15)

Szántó Angéla nyilatkozata

Jelentős késéssel kezdtük a mérkőzést, igyekeztünk ezzel nem foglalkozni, ami az elején ment is. De sajnos a 4 és 14. perc között nem tudtunk gólt dobni, ami meg pecsételte az első félidő sorsát. Különböző technikai hibákat vétettünk, és nem úgy lőttük a labdákat, ahogy kell, az ellenfél kapusa könnyedén fogta a lövéseinket. Sajnos -8 góllal mentünk a pihenőre.

A szünetben megbeszéltük a teendőket, változtattunk a védekezésen, megnyitottuk a falat. Ezzel tudtunk faragni a hátrányunkból. Sőt volt a mérkőzésnek olyan időszaka amikor elég közel kerültünk a Mohácshoz. Szt beszéltük meg a lányokkal, ha már az első félidőt így eltoltuk, akkor legalább a második félidőt nyerjük meg, ami sikerült is.

Két góllal jobbak voltunk a második félidőben. és nem azért mert a Mohács a „második” csapatát küldte be, hanem ugyanazokkal játszottunk, mint az első félidőben. A védekezésünk sokkal hatékonyabb volt, és a lövésink is sokkal pontosabbak voltak.

További képek!