Kozármislenyben jártunk

Tegnap lejátszottuk az idei bajnokság utolsó meccsét. Nagyon készültünk, szerettünk volna győzelemmel búcsúzni a bajnoki évadtól. Sajnos ez nem sikerült. 28-17-re nyert a Kozármisleny, 13-9-es félidő után. Tizenhárman utaztunk az utolsó megmérettetésre, a keretből hárman (Meli, Zsófi, Lilla) sérülten is vállalták az utazást. Így 10 hadra fogható játékosunk volt.

A mérkőzés jól indult, több mint 6 percig nem kaptunk gólt, igaz mi is csak egyszer vettük be ellenfelünk kapuját. Utána sokat hibáztunk, ezzel könnyű gólokhoz juttattuk a mislenyi lányokat. A félidő végére összeszedtük magunkat és felzárkóztunk 4 gólra. Ekkor úgy látszott, hogy a második félidőben még csökkenteni tudjuk a különbséget.

Többször voltunk abban a helyzetben, hogy két gólra megközelítsük ellenfelünket, de akkor becsúszott egy-egy hiba részünkről és valljuk be, néha a bírók részéről is. Ha ez nem lett volna elég, Dominika is megsérült, megint csak csökkent a bevethető játékosok száma. Ennek ellenére mindent megtettünk a pályán és a pályán kívül is.

A Kozármislenynek 16 játékosa volt (sorcserét is alkalmaztak), mi pedig elfáradtunk a végére, nem tudtunk frissíteni. Így alakult ki ez a nagy arányú különbség. Aki nem látta a mérkőzést mondhatja, már megint kikaptak… Aki ott volt tudja, hogy mi is van emögött.

Köszönjük annak a maroknyi embernek, akik hétről-hétre bíztak bennünk, szurkoltak nekünk – a vereségek ellenére is-, hogy mellettünk álltak és kitartottak.

Csapatunk tagjai: Szvoboda Szelina, Takács Beatrix, Gaál Virág (7), Kovács Pálma (1), Jasek Dominika, Kuti Melitta, Kardos Janka (2), Király Lilla, Mészáros Sarolta, Németh Zsóka (1), Pfluger Amelita (4), Légrádi Emese (2), Megyeri Zsófia