Marcali VSZSE – Haladás VSE NBI./B női kézilabda 38-23 (21-14)

Egy nagyszerű hangulatú mérkőzésen, magabiztos játékkal és győzelemmel örvendeztette meg a Marcali VSZSE női NBI/B –s kézilabda csapata ma este a Marcali Városi Sportcsarnok szépszámú közönségét. A Szombathelyi Haladás VSE volt az ellenfelünk, 21-14 félidőt követően a második félidőben még növelni tudtuk a különbséget. Gratulálok! Szentendrére utazunk a jövő héten! Hajrá Marcali!

Balogh Bea nyilatkozata: „Én mindenképen győzelemre számítottam ma, az ellenfelünk az NBII bajnokságból került fel idén. Nagyjából ismertük is őket, mert a nyáron, Nagyatádon egy felkészülési tornán már játszottunk ellenük. Bíztam a hazai pálya, a hazai közönség előnyében, hogy végre pontokat tudjunk szerezni. Ez így is volt, mert az egész mérkőzést, az elejétől kezdve mi uraltuk. Kiváló védekezéssel és nagyon jó támadójátékkal tudtuk ezt a mérkőzést hozni.

Nagyszerű hangulat volt a mérkőzésen, mert a focimeccsről átjöttek a szurkolók és parádés hangulatot teremtettek a Csarnokba. Nagyon szépen köszönöm a csapat nevében is! Ma ők voltak a „nyolcadik ember” a pályán! Köszönöm! Köszönjük! Gyertek máskor is!” Képek!