Marcali VSZSE – Hévíz SK 2:0

A közelmúltban elhunyt Fuisz Jánosra emlékeztek a szurkolók és a csapatok egyperces gyászszünetben a mérkőzés kezdetén.

Két nagyszerű győzelem a tabellán előttünk álló Hévíz ellen. Az ifi 31:26 (14:15) arányban a felnőtt 23:22 (16:14) arányban győzött.

Marcali VSZSE – Hévíz SK ifi 31:26 (14:15)

Góllövőink: Kuti Melitta 10; Gaál Virág 5; Németh Zsóka 5; Pfluger Amelita 4; Horváth Brigitta 4; Megyeri Zsófi 2; Horváth Kinga 1.

Szántó Angéla:3 héttel ezelőtt játszottunk utoljára bajnoki mérkőzést, már mindnyájan nagyon vártuk a mai napot. Az őszi mérkőzésről nem voltak jó emlékeink, annak ellenére, hogy döntetlent játszottunk Hévízen. Ma szerettünk volna nyerni, egész héten erre készültünk. Szerencsére a játékunkon nem nagyon érződött a hosszú mérkőzés nélküli idő, helyenként jó játékkal, sikerült itthon tartani a két pontot. Játékosaim mindent megtettek azért, hogy győzelemmel hagyjuk el a pályát. A jó teljesítmények közül ki szeretném emelni Meli gólerős játékát, aki 10 góllal járult hozzá a győzelemhez.Gratulálok a lányoknak!

Marcali VSZSE – Hévíz SK női NB2 23:22 (16:14)

Góllövőink: Dombóvári Dóra 6; Szíva-Balogh Piroska 5; Urbán Edina 5; Borbély Lili 3; Duzsik Nikolett 3; Gergő Virág 1.

Szíva-Balogh Piroska: Egy nagyon küzdelmes mérkőzésen győztük le a tabellán előttünk álló Hévíz csapatáét. Ha a második félidő elején nem hagyunk ki legalább 4 gólhelyzetet akár nagyobb arányban is győzhettünk volna. Az eredményhez kellett Bödör Szilvia nagyszerű kapus teljesítménye. Gratulálok a lányoknak, köszönöm a közönség szurkolását!

Tovább!