Marcali VSZSE – Mohácsi TE serdülő leány kézilabda

Sajnos ma sem sikerült legyőznünk a Mohácsot. Nagyon akartunk, az első félidőben 9-9 re is felkapaszkodtunk, de nem tudtuk megtartani és fordítani az eredményen. A szünetben 10-16 re vezettek vendégeink, innen is feljöttünk 20-22 re de hát jobbak, az az igazság. Kikaptunk de hatalmas csatában. A vége 20-27 a Mohácsnak, de ennyivel nem voltak jobbak. Gratulálok lányok! Balogh Bea nyilatkozata:

 

„Azt gondolom, hogy az eddigi mérkőzéseink közül a legjobb csapattal találkoztunk. Minden poszton nagyon jó játékosok voltak velünk szemben. Kikaptunk, de ennek ellenére azt hiszem voltak jó teljesítmények a mi csapatunkban is. Az alap problémánk az volt, hogy nem tudtuk felvenni ellenfelünkkel a ritmust a lerohanásoknál, tehát leindítottak bennünket. Gyorsan és pontosan játszottak, és rendszerink góllal fejezték be a lerohanásaikat. Ez az a különbség ami megmutatkozott a két csapat között a Mohács javára. Egyébként, ha felállt falellen támadtak, fel tudtuk velük venni a versenyt.

 

A támadásunk az akadozott. Nekünk a védekezés a fontos, hiszen nincsenek nagy lövőink. éNagyon nehéz jobbkezesként a Briginek (Mezőfi Brigitta) a betöréseket megcsinálni … de hát ezért kell fejlődnünk. Lőni kell messziről!

Említettem, hogy voltak nagyon jó teljesítmények a csapatunkban. A Dodót (Bán Farkas Dorottya) mindenképen kikell emelnem, a védéseivel sokat tudott hozzátenni, és a Dédé (Dombóvári Dóra) szenzációsan játszott!

Én nem vagyok elkeseredve, ellenfelünk egy nagyon jó csapat volt. Nekünk a hibáinkat ki kell javítanunk, és menni tovább! Ha a vendégek gyorsaságát tudtuk volna fékezni, jobb eredményt értünk volna el. És hát az első percek ideges játékán is túl kell lépnünk … 1-5 –ig „dadogott” a labda.” További képek!