Marcali VSZSE – Tököl KSK női junior kézilabda 33-38 (19-15)

Számunkra ismeretlen csapat érkezett ma a Városi Sportcsarnokba. A Tököl KSK a keleti régióból került a csoportunkba. A tabellán a középmezőnyben vannak, játékos állományuk pedig a junior korcsoportnak megfelelő, nálunk mindenképen több évvel idősebbek. Többedszer írom le, és most is megteszem. Egyre jobbak vagyunk, a lányok egyre komolyabb kihívást intéznek az ellenfeleikkel szemben. A szezon elején „várt” – és koruk miatt természetes – gyengébb csapat szereplésről ma már szó sincs! Egyre inkább „felnőnek” a lányaink a feladathoz! Így volt ez ma is! Én csak gratulálni tudok az eredményhez!

Balogh Bea nyilatkozata:

Ismét egy olyan csapattal találkoztunk a junior bajnokságban, akik előttünk vannak a ranglétrán. Ennek ellenére én úgy gondoltam, hogy itthon, hazai pályán megpróbálunk két pontot szerezni. Az első félidőben kimondottan jól játszottunk és a védekezésünk is egész jól működött. A kapus teljesítmény is rendben volt.

A második félidőben ugye a Bogi (Hanusz Boglárka) már nem játszott így igazából csak a 97 –es korosztály volt a pályán. Egy olyan csapattal szemben ahol 2-3 évvel idősebb játékosok ellen kellett a lányoknak küzdeniük.

Én azt hiszem, hogy csak gratulálni tudok a csapatomnak, mert nagyon tisztességesen küzdöttek, és próbáltak helyt állni. Az ellenfél csapatából egy embert nem tudtunk semlegesíteni, és ő a passzaival, illetve lövéseivel nagyon „megkavart” bennünket.

Elégedett voltam a Lara

ával (Szecsődi Laura), az Esztivel (Szabó Eszter) és a Katával (Bárczi Kata) nekem most ő nagyon tetszett, hasznosan és okosan játszott.

További képek!