VZA 2115

Megbeszélés a Sportcsarnokban …

Kiss László a Marcali VSZSE elnöke egy megbeszélésre hívta össze a TAO (társasági adóról és osztalékadóról szóló törvény) kedvezmény igénybevételére jogosult két szakosztály, (kézilabda és kosárlabda) edzőinek, vezetőinek, a lebonyolításban érintett pénzügyesek, valamit Dr. Sütő László polgármester részvételével.

Kis László röviden értékelte az elmúlt támogatási időszakot (2011. július – 2012. június). Elmondta az elszámolás rendben megtörtént, várjuk a szakszövetségek visszaigazolását. Az új támogatási időszakra készített pályázatainkat a szakszövetségek elbírálták, és hozzávetőleg 10 -10 millió forint támogatás igénybevételét engedélyezték a szakosztályoknak.

Az értekezleten megegyezés született arról, hogy hamarosan megkeresik azokat a társas vállalkozásokat, amelyek a programban már részt vettek, és kérik az ismételt támogatást. Természetesen keresik a további támogatókat is a sportvezetők. A cégek számára kedvező adózási lehetőség, hatalmas segítség a szakosztályoknak, szinte a létük függ a segítségtől.

Ezen az úton is tisztelettel köszönik az érintettek elmúlt időszakban nyújtott segítségét!

További képek!