Mohácson jártak a kézisek ….

Az este főmérkőzésén Mohácsi TE – Marcali VSZSE 26-23 (13-9)

Nehéz helyzetben utazott csapatunk az elmúlt szezon bajnokához. A héten sajnos részleges szalagszakadást szenvedett Müller Márta, és hiányzott a csapatból a súlyos sérült Bájhóber Noémi is. Balogh Bea is egy kisebb műtétet követően ma játszott először. Ennyit az előzményekről.

Balogh Bea telefonon elmondta: azzal mentek a pályára, hogy nagyon szoros védekezésből indított támadásokkal veszik fel a küzdelmet az NBI –ből alaposan megerősített Mohács ellen. Az elképzelés jól alakult, Győri Ági szenzációsan védett, a csapat a hatalmas nyomásnak jól ellenállt, sajnos több kiállítás volt ellenünk, ezért a félidő végére elfáradt a csapat. Négygólos hátránnyal mentünk az öltözőbe.

A pihenőt követően, elhúzott a Mohács de mi 17-10 nél elkezdtünk felzárkózni, nagyszerű játékkal, és 23-22 ig sikerült is. Küzdött a csapat a végsőkig, de most nem sikerült. A vége 26-23 a tavalyi bajnok ellen! Bea kiemelte Győri Ágnes nagyszerű kapus teljesítményét, Major Andrea, Balogh Piroska és Pék Petra játékát. Képek!