Nagyszerű teljesítmény! Győzött a junior kézilabdacsapatunk!

Ma jó napja volt a kézilabdát szerető marcaliaknak! Mind a két csapatunk nyert, és ha a serdülő második félidejét is ide számítjuk 5:1 az arány! … na jó ez a szurkoló volt! :))))

A VKLSE Győr csapata látogatott el ma a Városi Sportcsarnokba és alaposan kikapott az eddig nyeretlen junior csapatunktól. Már a Fradi elleni döntetlen is jelezte kezd összeállni a csapatunk, ez a mai győzelem csak megerősített a véleményemben. Ellenfelünk a bajnokságban a 6. helyen áll. Három győzelem, egy döntetlen, két vereség volt a mérlegük. És nem akármilyen győzelmeik voltak … az Atádot 38-28, a nagy Győrt 25-21, a Pilisvörösvárt 36-24 arányban verték meg, és a Gólyákkal döntetlent játszottak! Szóval nagyon értékes győzelem ez a mai! Gratulálok lányok!  Marcali VSZSE – VKLSE Győr Junior: 42-27 (27-14).

Balogh Bea nyilatkozata:

A junior csapat egy nagyon kiegyensúlyozott és jó játékkal már a mérkőzés elején átvette az irányítást, már az első félidő ötödik percében 5:0 –ra vezettünk. És igazából folyamatosan tartottuk, illetve növeltük ezt a megszerzett előnyt. Jó kapus teljesítménynek, és nagyon jó védekezésnek volt ez elsősorban köszönhető. A támadásban nagyon ötletesen, és jól játszottunk. A jó védekezésből gyors lerohanásokkal tudtunk gólokat szerezni. A második félidőben már cserélni is tudtam, és azok a játékosok akik eddig kevesebb lehetőséget kaptak, azok is nagyon jól éltek a lehetőséggel. Mindenképen dicsérem a csapatot, kivétel nélkül! Ez egy nagyon értékes győzelem, egy jó csapat ellen!

További képek!