Óriási izgalmak az ifi kézilabda meccsen

Hatalmas küzdelemben győzött a Marcali VSZSE ifi kézilabda csapata ma délután a Marcali Kiss László Sportcsarnokban. Leányaink megítélésem szerint jobb csapat mint a Lenti, de hát tettek róla lányaink, hogy izgalmassá tegyék a végjátékot. Győztünk és megérdemelten győztünk! Gratulálok lányok!

Szántó Angéla: Próbálom felidézni a mérkőzés egyes mozzanatait, de a végjáték mindent vitt. Amikor először az ellenfélből hárman, majd négyen maradtak a pályán a kiállítások miatt, szerintem a csarnokban mindenki, kivéve engem, azt gondolta, hogy most aztán ellépünk az ellenféltől, s zsebünkben a két pont. Sajnos nem így történt. Időkérés után azonban a lányok összekapták magukat, és óriási szurkolói támogatással megnyerték a meccset. Nagyon jó volt látni a lendületes, harcos, „nem adjuk fel!” felfogásban kézilabdázó lányokat, a kispadot, ahol a lányok szinte 8. játékosként harcoltak a győzelemért. S mint már említettem, a közönség biztatása is hozzájárult a csapat győzelméhez. Köszönjük a támogatást! Gratulálok a lányoknak a győzelemhez!

Marcali VSZSE – GÓNA SZKKE 35-33 (17-16)

Góllövőink: Németh Zsóka 7, Pusztai Lili 6, Hennel Bora, Légrádi Emese, Kisgyura Száva, Borbély Bori 4-4, Pfluger Amelita 3, Megyeri Zsófia 2, Zsiborács Nikolett 1.

Tovább!