PEAC – Marcali VSZSE OSB 20:16 (10:6)

A kézilabda Országos Serdülőbajnokságában a 7. fordulót játszotta ma a serdülő kézilabda csapatunk. Nem a teljes csapat utazott ma Pécsre, hiszen több játékos Nagyatádon szerepelt a Diákolimpia megyei fordulójában, a Gimnázium csapatában.

Szántó Angéla nyilatkozata: Az elején szeretném leszögezni, hogy a játék képe alapján nem érdemeltünk vereséget. Egy döntetlen legalább kijárt volna nekünk. A védekezésünk az nagyon-nagyon jól működött, támadásban voltak pontatlanságaink. Igazából az első félidő utolsó 7 percében nem tudtunk gólt elérni, akkor ment el a hazai csapat 4 góllal és ezt a hátrányt nem tudtuk behozni a mérkőzés végéig sem. A védekezéssel meg vagyok elégedve, a támadásban csináltunk nagyon szép dolgokat, de a pontatlanságok, technikai hibák még mindig előjöttek. Volt, amikor közelebb kerültünk (2 gól) de ezt nem sikerült tartani, a játék képe alapján állítom, hogy nem érdemeltünk vereséget. és nem volt ekkora különbség a két csapat között. Az is ellenük volt, és megborította a rendet, hogy a Horváth Fanni az első félidő elején megsérült és nem is tudott visszamenni.

Az egész csapatot meg kell dicsérnem, mert nagyszerűen küzdöttek, és a kispad is hozzá tette még a drukkolásban is a magáét! Ők voltak a „nyolcadik ember” a pályán!