kezilabda-45

PTE-PEAC – Marcali VSZSE Junior Kupa női kézilabda 26-26 (12-12)

Csapatunk a Marcali VSZSE bejutott a Magyar Junior Kupa második fordulójába. A versenykiírás szerint itt körmérkőzést játszik a négy csapat (Marcali, Siófok, Szekszárd, Pécs) Ma Pécsen játszottunk a PTE-PEAC csapata ellen 26-26 (12-12) döntetlen lett a vége.

Balogh Bea nyilatkozata:

Egy nagyon összeszokott pécsi csapattal találkoztunk, az elején elég nehezen hangolódtunk rá a mérkőzés ritmusára, nehezen tudtuk megszerezni az első gólunkat és elkerülhető gólokat kaptunk. Amikor „magunkra találtunk” akkor fej-fej mellett haladt a két csapat. A Dodónak (Bán Farkas Dorottya) nagyon jó védései voltak. A félidő 12-12 döntetlen lett. A második félidőben többször előfordult, hogy elmentek két góllal, de mi „visszakapaszkodtunk”, utána megint elmentek, így hullámzott a mérkőzés állása.

Tulajdonképpen megint egy fizikálisan erősebb csapat ellen léptünk pályára, elég nagy darab lányok játszottak ellenünk, nehéz volt tartani őket. Elsősorban a beállósukat, ő nagyon veszélyes volt a kapunkra, illetve a balkezes lövőjük. Sikerült a végére ismét felkapaszkodnunk, és azt gondolom joggal örültünk a döntetlennek.

Mindenkinek tudtam játéklehetőséget adni, és azt gondolom bíztató formában van a csapat, de azért a hétvégén a bajnoki fordulóban ennél többet várok a lányoktól.

Szombaton Marcali VSZSE – Haladás VSE bajnoki a Sportcsarnokban. A junior 15:00 –kor a felnőtt 17:00 –kor kezd! Jöjjenek ki szurkolni! Nagyon kell a győzelem! Hajrá Marcali!