Szuper játékkal egy győzelem egy vereséggel zárta a bajnokságot u11es kosárlabda csapatunk

A záró 8. fordulóban a Fűzfői AK és a DKKA Ördögök csapatait fogadtuk hazai pályán.

Elsőként azzal a Fűzfővel játszottunk akikkel 1:1 re állt az eddigi mérlegünk. Ellenfelünk jó játékerőt képviselt ezúttal is, magához ragadta a vezetést. Végig szoros meccsen többször is sikerült felzárkóznunk köszönhetően Tüttő Zsombor, Magyar Kinga páros eredményes játékának. Az utolsó negyedre maradt a döntés melyben Sandrik Péter húzta a csapatot ponterős játékával de az ellenfél jobb helyzetkihasználásával megérdemelten nyert.

A DKKA Ördögök ellen érződött, hogy elfáradtunk az első meccsben de a kitartásunknak köszönhetően meg tudtuk valósítani az edzéseken tanultakat. Több játékosunk is eredményes tudott lenni ami győzelmet ért.

A 2020/2021 es rendhagyó bajnokságot a székesfehérvári régió 19 csapatából az előkelő 8. helyen zártuk. Gratulálok a gyerekeknek az elért eredményhez, az egyéni fejlődéshez és köszönöm a szülők aktív háttérmunkáját, együttműködését.

A csapat tagjai: Bogdán Ruben Adrián, Sandrik Péter, Móri Csaba, Obál Zente, Tüttő Zsombor, Magyar Kinga, Horváth Benedek Tamás, Szován Filip, Guzsvinecz Kornél, Lóth Ádám, Varga Kevin.

Képek!