Újabb korosztály kezdte el a felkészülést …

Elöljáróban egy szomorú hír a felnőtt csapattól … a hétfői edzésen Bájhóber Noémi térdszalag szakadást szenvedett. Kedden megműtötték, sajnos az őszi szezonban valószínűleg már nem tud játszani. Mielőbbi gyógyulást kívánunk Noémi!

Ma délelőtt a 9-10 éves lányok kézilabda edzőtáborában jártam, ahol Pék Evelin vezetésével készülnek a lányok a következő szezonra. Képek! Ezen a nyáron szinte minden edzőtábor a TÁMOP pályázatnak köszönhetően központi támogatást kapott. A sakkozók és a kosarasok is készülnek még a szünet hátralévő idejében. A hetedikes és nyolcadikos lányoknak augusztus 21 –én végződik a felkészülés. Az alapozás zárásként részt vesznek a Balaton Kupán Fonyódon.

Lesz még egy edzőmérkőzés (08. 25) a tervek szerint, de az már az Országos Serdülő Bajnokságra való ráhangolódást szolgálja. Lezárult a nevezés az OSB minket érintő régiójában. Az alapszakaszban a következő csapatokkal mérkőzünk: Siófok, UKSE Szekszárd, Mohács TE, PEAC, Pécsvárad, Kozármisleny, Szekszárdi Fekete Gólyák, Tamási KC.