Újabb vereség … ☹

Tegnap este a Marcali Kiss László Városi Sportcsarnokban a Női NB2 Dél-Nyugati csoport 17. fordulójában a Marcali VSZSE a Rinyamenti KC SE Nagyatád csapatát fogadta.

Csapatunk csak az első félidő közepéig vette fel a versenyt a vendégcsapat ellen, de sajnos a mérkőzés végére már 10 gólos hátrányt szenvedtünk. Marcali VSZSE – Rinyamenti KC SE Nagyatád 25-35 (14-19)

Sziva-Balogh Piroska: A hétvégi mérkőzésen a 3. helyezett Nagyatád csapatát fogadtuk. Az első 10 percben játszottunk olyan kézilabdát, amivel mérkőzést lehet nyerni. Sajnos a folytatásban sok hibával játszottunk. Hétről hétre küzdünk azzal a problémával, hogy 7-8 játékossal kell felkészülnünk az adott mérkőzésre. Ez nagyon megnehezíti a hétvégi mérkőzés kimenetelét. 4 játékos küzd sérüléssel közülük három a tavaszi szezonban már nagy valószínűséggel nem lép pályára. Ennek ellenére megtesszük a tőlünk telhetőt, és megyünk előre. Köszönjük azoknak a szurkolóinknak a biztatás, akik a vereség ellenére is mellénk állnak, támogatják a csapatot. Nehéz mérkőzés következik, hiszen a Dunaújváros csapatát fogadjuk 09.-én. Számítunk maroknyi szurkolóink biztatására!