Véget ért az őszi szezon a kézilabdás lányoknak …

A Marcali VSZSE felnőtt női kézilabda csapatának csak 7 mérkőzést sikerült lejátszania a 2020/2021 -es bajnokság őszi szezonjában. Sajnos csapatunk két tagja is érintett volt a COVID-19 vírussal. És az ellenfeleknél is volt érintett. Szerencsére már jól vannak!

Elhalasztották a Marcali VSZSE – Tungsram SE Nagykanizsa (11.08); Marcali VSZSE – PEAC (11.22); BBSC Balatonboglár – Marcali VSZSE (11.28); Marcali VSZSE – Bajnok DSE Nemesvámos (12.05) mérkőzéseket. Reményeink szerint a tavaszi szezonban tudjuk majd pótólni ezeket a mérkőzéseket.

A tabellát értelmetlen lenne nézni, mert van csapat a mezőnyben aki csak 6 mérkőzést játszott és van aki 10 meccsen van túl.

A nagyszerűen szerepelő ifi csapatuknak – 6 mérkőzésen 6 győzelmet szerzett! – is elmaradt több mérkőzése. Marcali VSZSE – Tungsram SE Nagykanizsa (11.08); Marcali VSZSE – Rinyamenti KC SE (11.22); BBSC Balatonboglár – Marcali VSZSE (11.28); Marcali VSZSE – Csurgói NKC (12.05). Az ifinél nem volt beteg, de mivel többen a felnőtt csapattal közösen is edzenek ezért a vonatkozó protokoll miatt nem mérkőzhettek.

u15t

A gyermekbajnokságban egyedül az U15 -ös csapatunknak sikerült minden mérkőzését lejátszania. 7 mérkőzést játszottak, 5 győzelem, egy döntetlen 1 vereség az őszi mérleg. A szövetség versenykiírásában eltörölte a gyermekbajnokságban a tabellákat, ezért nincs hivatalos sorrend. De azért az elért eredményeikért dicséret illeti a lányokat! Az első harmincban 8 játékosunk is szerepel a góllövő listán.

u15g
u15gollovo

Az U14 -nél négy, az U 12 -nél hat mérkőzésünk maradt el, tavasszal lesz pótolva. A kisiskolás versenyben a „Kezdődobás” program eleve csak tavasszal kezdődik