Vereség Győrben

Tegnap este hatkor kezdődött a Győri Audi ETO KC U18 – Marcali VSZSE női NBI/B -s kézilabda mérkőzés. Sajnos nem sikerült a bajnokságban hetedik hazaiaktól pontot rabolnunk. Csapatunk 15:10 -es félidőt követően 34:20 -ra kikapott.

Balogh Piroska értékelése:

Az első félidőben is rengeteg ziccerünk kimaradt sajnos. Nagyon jó védekezéssel játszottunk, ha belőjük a helyzeteinket akkor nem lett volna 5 gól a különbség a két csapat között a félidőben. Itt kell megemlítenem, hogy a 10 gólunkból hatot a Duzsics Niki lőtt. Mind az első, mind a második félidőben nagyon jó volt a beállósunk teljesítménye. A Szandi ismét jól védett, főleg az első félidőben.

A második félidőben sajnos folytatódott tovább az a tendencia, hogy a ziccerek kimaradtak, amit a Győr azonnal megbosszult … lerohant minket és gólt dobott. A második félidő közepén lett egy nagyobb különbség, a csapatom egy kicsit összeesett … később voltak még felvillanásaink de már nagy volt a különbség.

Az egész mérkőzésre az volt a jellemző, hogy a kidolgozott helyzeteinket nem tudtuk gólra váltani. Visszafogom nézni a videót … de biztos vagyok benne, hogy 10-12 ziccert kihagytunk.

Így nem fogunk nyerni, se közel kerülni … ennyi kihagyott ziccer mellett.