A felnőtt kikapott az ifi döntetlent játszott

Tegnap Pécsen járt a MVSZSE női kézilabdacsapata és a bajnokságban második PEAC ellen mérkőzött. PEAC – Marcali VSZSE 29-23 (15-10)

Sziva-Balogh Piroska: Sajnos hullámzó volt a teljesítményünk egész mérkőzésen. Rengeteg ziccert hibáztunk. Ezt az ellenfél kihasználta. Az utolsó 15 percben jól kézilabdáztunk de ez már csak a végeredmény kozmetikázására volt elég! Kiemelném fiatal kapusunk Szeli teljesítményét!

Góllövőink: Dombóvári Dóra 6; Urbán Edina 5, Duzsik Nikolett 4; Gaál Virág 2; Légrádi Emese 2, Kovarszki Bea 2, Sziva-Balogh Piroska 2.

Ifi csapatunk a csoportunkba nevezett Csurgó ificsapatával mérkőzött és nyolcgólos hátrányból kapaszkodott vissza a meccsbe és hozott el egy pontot a vendéglátóktól.

Csurgói NKC – Marcali VSZSE 28-28 (18-11)

Góllövőink: Kisgyura Száva 9, Pfluger Amelita 7, Palacskó Zorka 6, Skellecz Dorka 3, Pusztai Lili 2, Hennel Bora 1.

Szántó Angéla: Az első félidőben nem valós tudásunknak megfelelően játszottunk, főként a támadásaink voltak pontatlanok, erőtlenek. A második félidő elején már 8 góllal is vezettek a házigazdák. Mi azonban nem rettentünk meg, hanem tudatos, okos játékkal elkezdtük a felzárkózást. A védekezésünk feljavult, a támadó játékunkban 180°-os fordulat állt be.

A Csurgó a félidő közepén 11 percig nem tudott gólt lőni, mi pedig egy 6-0-ás szériát produkáltunk. Így egy gólra megközelítettük ellenfelünket. Az utolsó 10 percben sem remegett meg a kezünk, s egy nagyon izgalmas végjátékban, időn túli hétméteressel hoztuk haza az egy pontot.

A csapat második félideji játékára, küzdésére, hozzáállására nem nagyon találok szavakat. Nehezen írható le amit az egész csapat, beleértve engem is, érzett a mérkőzés lefújása után. Gratulálok a lányoknak, igazi csapatmunka volt!