A felnőtt csapatról …

Részlet egy Kiss Lászlóval készült interjúból ….

Egy másik sokakat érdeklő téma, hogy áll a Marcali VSZSE női NBI/b –s csapat szervezése a következő szezonra?

A csapat vezetőedzője Balogh Beatrix augusztus elsejétől áll munkába, de ez természetesen nem azt jelenti, hogy addig nem kapcsolódik be a szervezésbe, az új keret kialakításába. Bea jelenleg külföldön tartózkodik a családjával, ezért a játékosokkal való egyeztetések szünetelnek. Hazaérkezése után várhatóan rövid időn belül be tudunk számolni a Marcali VSZSE NB. I./B osztályú együttesének 2011/2012-es bajnokságban részt vevő játékosairól.

Az előzetes szóbeli megállapodások alapján az együttes tagja lesz a következő szezonban: Balogh Beatrix, (játékos-edző) Balogh Margit, Balogh Piroska, Bájhóber Noémi, Bors Krisztina, Fehér Kitti, Pék Petra, Major Andrea, Müller Márta. Sikerült megállapodni a Marcaliból még ifista korában elkerült Gácser Klaudiával is a visszatéréséről. A szülést követően Klász Karola is elkezdi a felkészülést a csapattal, végleges bekapcsolódása a játékba majd menet közben derül ki.

Schmidt Erikával és Tóth Máriával a vezetőedző hazatérése után vesszük fel a kapcsolatot. A kapus poszt okozza jelenleg a legtöbb fejtörést. Bödör Szilviával, Pécsi Tímeával és Buna Anna Sárával történtek beszélgetések. Új hír, hogy a Marcaliban nevelkedett ifjúsági válogatott kapus, Hrankai Regina is szívesen játszana nálunk – kettős játékengedéllyel. Ő jelenleg a Veszprém NB I. – es játékosa.

Ifjúsági együttesünk edzéseit továbbra is Szántó Angéla irányítja. A serdülő csapatot – a leköszönő Fuisz János helyett – Balogh Beatrix veszi át. A kapusokkal Kerner Krisztina foglalkozik. Az egyesület technikai vezetői tisztségét Dombóvári Zoltánné látja el.

Úgy érzem, a személyi és a tárgyi feltételeink továbbra is adottak lesznek egy jó bajnoki év megvívására és magukban hordozzák a sikeres jövőt is.