VZA 7021

A hétvégén strandkézilabda torna a Marcali Városi Fürdőben …

A Magyar Kézilabda Szövetség Strandkézilabda Albizottsága az idei nyáron 14. alkalommal rendezi meg e nagyszerű nyári sportjáték országos szintű versenyét. Az augusztus első hétvégéjén Vonyarcvashegyen megrendezésre kerülő döntőbe 12 csapat kvalifikálhatja magát. Részvételi jogot lehet szerezni a 4 hazai nemzetközi EBT (European Beachhandball Tour) tornáról és a 8 selejtezőről.

Az egyik selejtező – kvalifikációs torna – Marcaliban kerül lebonyolításra, a tervek szerint szombaton és vasárnap. Vártok Ákostól a verseny szervezőjétől megtudtam ma délig 7 női és 5 férfi csapat nevezett. Péntek a nevezési határidő, ha nem lesz több jelentkező akkor elképzelhető, hogy egy nap alatt le lehet játszani a mérkőzéseket. A torna célja a játék jog megszerzése a Strandkézilabda Nemzeti-bajnokság döntőjén való részvételre. A döntő időpontja és helye: 2012. augusztus 4-5. VONYARCVASHEGY Lidó-strand

Ma délután kint jártam a Városi Fürdőben a Marcali VSZSE edzésén. A képek ott készültek. Balogh Bea elmondta: két csapattal neveztünk a tornára, egy felnőtt és egy junior csapattal. A bajnoki szezon végén döntött úgy, hogy a kondíció szinten tartása érdekében elindulunk a tornán. A csapatnak elvileg nyári szünet van, tehát sem a felnőtt, sem a junior csapat tagjainak nem „kötelező” a részvétel.

Bea arra kért, hogy tolmácsoljam a csapat köszönetét nyilvánosan is, a Marcali Városi Fürdő és Szabadidőközpont igazgatójának, Györkös Tamásnak, és Fürdő dolgozóinak, hogy biztosítják a lehetőséget a felkészülésre!

Egy nagyon látványos, érdekes labdajáték a strandkézilabda. Ajánlom figyelmükbe! Pénteken már rendelkezésemre áll a pontos menetrend természetesen közzéteszem a Portálon. Az időjárás kiváló lesz az előrejelzések szerint, a strandolást egy kis meccsnézéssel fűszerezve nagyszerű hétvégét tölthetnek el, a csodálatosan szép Városi Fürdőben. Ja és a vízszint is megfelelő! A mérkőzéseket a strandbelépőjegy megváltásával lehet megnézni, külön belépőjegy nincs a sporteseményre! További képek!