A junior is kikapott Szekszárdon …

 

Nem tudta megismételni a hét közben kedden, a Mohács ellen nyújtott nagyszerű teljesítményét a junior csapatunk tegnap kora este. A Fekete Gólyák súlyos vereséget mértek csapatunkra.

Eredmény: Szekszárdi FGKC – Marcali VSZSE junior 40-25 (19-12)

Marcali góllövők: Bárczi Kata (5), Mezőfi Brigitta (4), Novográdecz Glória (4), Dombóvári Dóra (3), Szabó Eszter (3), Szecsődi Laura (3), Horváth Zsanett (1), Jancsek Zsófia (1), Sárfi Anett (1)

Balogh Bea nyilatkozata:

A junior csapatban egy kicsit csalódott vagyok, mert a hét közben, amit játszottunk kupamérkőzést a Mohács ellen ott kiváló teljesítményt nyújtottak. Most ez itt nem volt meg. Ez a Szekszárd szerintem ha mi tényleg úgy játszunk ahogy tudunk akkor legyőzhető. Nem jobbak semmivel, mint mi. Az eredmény nem ezt mutatja, hiszen óriási különbséggel kaptunk ki. A mi csapatunk most nem működött, mint csapat. Voltak jók például a Dodo (Bán Farkas Dorottya) és volt szinte mindenkinek jó egyéni megmozdulásai, de együtt szinte semmi nem ment. A mi megszokott jó védekezésünk szinte egyáltalán nem működött. Ezek miatt én csalódott vagyok, de nagyon remélem, hogy a lányok összekapják magukat a következő fordulóra.