Az ifi győzött a felnőtt kikapott …

Veszprémben jártak tegnap a kézilabdás lányok. A bajnokság középmezőnyében kézilabdázó házigazdák ellen nagyon szerettünk volna győzni de sajnos nem sikerült.

Veszprém Pannon Sport Egyesület – Marcali VSZSE 34-29 (16-12)

Góllövőink: Bozsók Dóra 11; Gaál Virág 7; Sziva-Balogh Piroska 3; Megyeri Zsófia3; Kovarszki Beatrix 2; Duzsik Nikolett 2; Borbély Bori 1.

Sziva-Balogh Piroska: Sajnos nem sikerült a bravúr! Hullámzó teljesítmény jellemezte a játékunkat. Igaz sérülések sújtották a csapatunkat a héten, emiatt akadozott a felkészülés. Szabadi Szimonetta játéka nagyon hiányzott. Megyeri Zsófi sérülten vállalta a játékot. Nagyot küzdöttek a lányok voltak kiváló teljesítmények. Bozsók Dóra és Gaál Virág teljesítményét emelném ki. Nem nézünk hátra. A hibákat kijavítva, tanulva belőlük megyünk előre és készülünk a Nagykanizsa elleni mérkőzésre!

Az ifistáink folytatják a nagyszerű szereplésüket. Öt mérkőzésükből 5 -öt megnyertek és jelenleg vezetik a bajnokságot. Jó lenne ha ez az őszi szezon végén is így lenne! Úgy gondolom november 22. -én Marcaliban a Nagyatád elleni mérkőzésen dől el melyik csapat lesz az őszi bajnok!

Veszprém Pannon SE – Marcali VSZSE 30-34 (15-18)

Szántó Angéla: A mai mérkőzésen ismét bizonyítottuk, hogy csapatként jól funkcionálunk. A kispad nyolcadik játékosként segítette a pályán lévőket. Ugyan a második félidő elején ellenfelünk megfordította a mérkőzést, két góllal elmentek, de szerencsére nem remegett meg a kezünk, nem kezdtünk el kapkodni, így a félidő közepétől újra mi vezettünk, s a mérkőzés befejezéséig ez így is maradt. Büszke vagyok a lányokra. Nagyszerű volt látni a csapat egységét mind a pályán, mind a pálya szélén is.

Góllövőink: Pusztai Lili 9, Légrádi Emese 6, Kisgyura Száva, Németh Zsóka, Palacskó Zorka 5-5, Pfluger Amelita 3, Skellecz Dorka 1.