mini-DSC 4456

Bárczi Kata november hónap legjobb utánpótlás leány sportolója Somogy megyében

2011. december 22- én csütörtökön 14:00 órakor köszöntötték Kaposváron a Megyeháza Címertermében a Somogy Megyei Közgyűlés Humán Erőforrás Osztálya és a Somogy Megyei Sportszövetségek Szövetsége által meghirdetett „Hónap Sportolója” novemberi díjazottjait. Örömünkre, e versengésben a döntéshozók az utánpótlás leány kategóriában Bárczi Katát, a marcali Mikszáth Kálmán Utcai Általános Iskola tanulóját találták a legjobbnak a 2011/12. tanévi Atlétika Diákolimpia Ügyességi és Váltófutó Csapatbajnokság III-IV:kcs- os Országos döntőn nyújtott teljesítményéért.

Katának döntő érdemei voltak abban, hogy iskolája kislabdahajító csapata immár másodszor állhatott a dobogó legtetejére újabb diákolimpiai csúcsot felállítva (57 m), ő az egész mezőny legnagyobb dobását (62,73 m) érte el.

Kata tagja volt az országos 4. helyezést elért 10×200 m-es vegyes futóváltónak valamint az országos 6. helyezést elért leány súlylökő csapatnak is, amiben csapaton belül ő volt a legeredményesebb. Testnevelő-edző: Bőle László További képek!