kezilabda

Egy győzelem egy vereség …

A Pénzügyőrhöz utaztak ma a kézilabdás lányaink az NBI/B –s bajnokság 15. fordulójában. A felnőtt csapatunk győzött, Pénzügyőr SE – Marcali VSZSE: 28-33 (19-19), a junior csapatunk kikapott, Pénzügyőr SE – Marcali VSZSE: 34-26 (17-15)

Balogh Bea értékelése:

Jól kezdődött számunkra a felnőtt mérkőzés, az első félidőben fej-fej mellett ment a két csapat. A védekezésünk volt egy kicsit gyengébb, felállt fal ellen kaptunk átlövésből gólokat. A második félidőre összeállt a védekezésünk, ebből adódóan már mi is tudtunk gyors gólokat szerezni, lerohanásból illetve közvetlen indításból.

A győzelem annak köszönhető, hogy jó teljesítmények voltak, ezen a mérkőzésen. Szenzációsan játszott az Urbán Edina nagyon ügyes volt! 7 gólt lőtt! A Hanusz Boglárka is eredményes volt 5 góllal járult hozzá a győzelemhez, a Dudi (Gácser Klaudia) szintén 5 gólt lőtt a Pirike (Balogh Piroska) és a Berni (Tanai Bernadett) 4-4 gólt dobott a Kuti Betti 2 gólt dobott! (Balogh Bea 6 alkalommal volt eredményes!)

Úgy gondolom, hogy mindenki odatette magát, és a kapuban az Éva (Nagy Éva) elsősorban a második félidőben, ahogy feljavult a védekezésünk vele az Ő teljesítménye is jobb lett.

Nagyon örülök ennek a két pontnak, én azt gondolom, hogy komoly értéke van ennek. A következő mérkőzésünk a Pilisvörösvár ellen lesz itthon. Az ősszel győzni tudtunk idegenben, egy kiváló második félidős teljesítménnyel. Én remélem, és bízom abban, hogy itthon, hazai pályán megtudjuk verni őket.

VZ: A juniorok a bajnokságot fölényesen vezető házigazdák ellen mérkőztek.

Meglepetésre nagyon jól kezdtek a lányok. Az első félidőben még vezettünk is! Nagyon ügyesen és bátran játszottak a lányok! Sok jó teljesítmény volt. Mindenképen kiemelendő a Lara (Szecsődi Laura) az első félidőben lőtt 5 átlövés gólt! És a Glóri! (Novográdecz Glória) nagyon jó volt! Lőtt 9 gólt! A Kata (Bárczi Kata) nagyon jól játszott a második félidőben. A kapusok teljesítményével is elégedett vagyok. A Betti (Kuti Bettina) csak az első félidőben játszott (Behívták a serdülő válogatottba, és ment az edzőtáborba. Franciaország ellen mérkőznek. VZ.) hiányzott betegség miatt a Brigi (Mezőfi Brigitta) és a Virág (Gergő Virág).

A második félidőben, szinte erőn felül kellett teljesíteni a lányoknak, hogy tudjanak lépést tartani ezzel a fizikálisan nagyon erős Szpari ellen. Néha 20 kiló volt a különbség a lányok között, és nem a mi oldalunkon. Valódi junior korú játékosok, többen játszottak a felnőttben is ellenünk.

Úgy gondolom nincs szégyenkezni valónk! Nagyon ügyesen helyt álltunk!