Első helyen továbbjutott a Marcali VSZSE U12 –es csapata …

Ma játszották le a Marcali Városi Sportcsarnokban a 2000 –ben született lányok ERIMA Országos Kézilabda Gyermek-bajnokság Somogy megyei döntőjét. A Marcali VSZSE leányai minden mérkőzésüket megnyerve az első helyen jutottak tovább a régiós döntőbe. Gratulálok! Második lett és ugyancsak tovább jutott a Nagyatád. Harmadik a Mesztegnyő, negyedik a Fonyód.

Eredmények: Marcali VSZSE – NIKE SE Fonyód 23:1 (12:0); NIKE SE Mesztegnyő – Rinyamenti KC 5:15 (2:9); Rinyamenti KC – NIKE SE Fonyód 25:1 (14:0); NIKE SE Mesztegnyő – Marcali VSZSE 4:18 (1:12); Marcali VSZSE – Rinyamenti KC 16:15 (10:8); NIKE SE Mesztegnyő – NIKE SE Fonyód 16:0 (8:0)

Balogh Bea nyilatkozata:

Az első mérkőzésünket a Fonyód ellen játszottuk, ők mindenképen egy gyengébb csapat voltak. Simán győztünk ellenük, az első félidőben már tetemes előnyre tettünk szert, ezért mindenki kapott játék lehetőséget. A második mérkőzésünkön a Mesztegnyő ellen hasonlóképen alakult az eredmény ezért ott is módomban állt mindenkit játszatni.

A harmadik mérkőzésünk a Nagyatád ellen volt a döntő, nagyon nagy küzdelemben egy góllal tudtunk nyerni. A két csapat én úgy gondolom, körülbelül azonos szinten van. Nagyon akartak a lányok és talán ennek köszönhető, hogy a végén mi tudtunk győzni. A mérkőzésen nagyon jól védekeztünk, és kiváló volt a kapus teljesítmény! Ezért labdákat tudtunk szerezni és gyors támadás befejezésekkel lerohantuk őket, könnyű gólokat szereztünk. Volt, amikor 5 góllal is vezettünk. Amikor nem sikerült megakadályozni a góljukat, akkor nem tudtunk gyorsan indulni, akkor bizony „beszorultunk” egy kicsit és ezzel tudtak feljönni. Támadásban pedig felállt fal ellen a labdákat „elvették” tőlünk, pontatlan átadásaink voltak, technikai hibákat vétettünk. Ez persze betudható a fáradságnak, ez ugye a harmadik meccs volt, ezt a mérkőzést szinte ugyanaz a sor játszotta végig, tehát most igazából nem tudtunk cserélni. Mindenképen szerettük volna ezt a mérkőzést megnyerni.

Gratulálok a csapatnak, mindenki „odatette magát”, külön is dicsérnem kell a Memét (Dudás Emese) aki nagyot küzdött, a Lucát (Jáger Lucia) a Millát ( Gaál Milla) és a Borbély Lilit, és természetesen mind a két kapusunkat is! Az Alexa (Tóth Alexa) is ügyesen védett két meccs második félidejében, nagyszerűen védett a Boni (Sallai Bonita).

További képek!